Kako pronaći devojku?

Par saveta kako da lakše pronađete devojku:

  1. Razgovarajte sa što više žena, a ne samo sa onima koje vas zanimaju. Tako ćete početi da shvatate kako devojke reaguju na jednu ili drugu šalu, do čega im je stalo, šta je smešno. Možete čak i sebi da postavite cilj – svakodnevno privući pet novih žena (bilo koje dobi, obrazovanja).
  2. Imajte neki znak koji će vam pomoći drugima da shvate da ste usamljeni. Na primer, majica sa natpisom „Tražim voljenu osobu“ ili narukvica na kojoj je natpis „Još uvek jedan“ odličan je znak da ste potencijalna meta.
  3. Ne pokušavajte da govorite o „nuklearnim ispitivanjima“, „toksičnim supstancama“ ili drugim globalnim pitanjima. Razgovarajte o tome šta se trenutno događa, šta se dešava oko vas. Zapravo nije bitno šta kažete, što je najvažnije – kako to kažete. Ako sumnjate, samo pozdravite.
  4. Napusti kuću. Ne morate nužno ići u barove ili klubove, ali morate preduzeti aktivnosti koje vam omogućavaju da upoznate nove ljude. Na primer, na Internetu pronađite oglase za događaje koji vam se sviđaju – možda postoje devojke sa sličnim interesovanjima. Možete tražiti nova interesovanja ili aktivnosti – što je još zabavnije, istovremeno ćete pronaći i novo zanimanje i devojku.
  5. Budite otvorenog uma. Ako tražite devojku i idete na sastanak, trebalo bi da oprostite stidljivosti i nespretnosti prvog sastanka. Na kraju krajeva, često se dogodi da je druga strana osoba koju nikada niste videli pored sebe.
  6. Naučite da dajete komplimente devojkama. Izazovite sebe i pokušajte da pronađete nešto lepo ili slatko u svim devojkama. To ne mora biti fizička osobina: to može biti sladak gest, veština, talenat ili slično.
  7. Flert. Mnogo preslatkih ljudi zna kako da flertuje i kako da stupi u kontakt sa drugim ljudima. Flert je prava suprotnost dosadi, razdražljivosti ili uznemiravanju da bi vam pomogao da učvrstite svoje pozicije.
  8. Postanite dobar sagovornik. I ne razgovarajte o svojoj majci, mački ili ogromnoj kolekciji buba. Dobar sagovornik pronalazi ono što je zajedničko sa drugom osobom i razgovara o zajedničkim stvarima.
  9. Ako vam se sviđa devojka sa kojom razgovarate, budite osoba koja će završiti razgovor. Ovo će vas obavestiti da li je i druga polovina zainteresovana za vas. Pokažite da ste sada zauzeti, ali da biste voleli da nastavite razgovor. „Moram da idem, ali bilo je vrlo lepo razgovarati s vama. Da li biste želeli da nastavite razgovor uz šolju kafe? “Možete da je pitate. Ako odgovori da, uzmite njen broj telefona i idite dalje
  10. Pređite dodirnu barijeru. Idete li na sastanak sa devojkom i da li se bojite da joj dodirnete ruku pre nego što to učini prva? To je dobra navika, ali uopšte vam ne pomaže u romantičnim stvarima. Budite razigrani i setite se da dodirivanje nekoga ko komunicira s vama pokazuje da je stvarno zainteresovan za vas i da vam se sviđa. Stoga, rizikujte.
  1. Nasmejte je. Devojke uvek vole momke sa dobrim smislom za humor. Bilo da ste sarkastični, ironični, samo se šalite. I zapamtite, ako devojka ne može da se smeje sa vama, neće biti ona s kojom možete provesti više vremena. A možda i obrnuto – devojka koju do sada niste primetili toliko će se iskreno smejati vašim šalama da ćete shvatiti da ste otkrili pravu srodnu dušu.
  2. Pomoći drugima. To može biti ona, može biti bilo šta drugo, nije važno: držite vrata iza sebe, čak i ako nastave, pomozite u nošenju teških predmeta, pokažite put onima koji ih traže. I ne pokušavajte da varate bilo šta – pomozite drugima čak i kada je nema u blizini. Ovo će pomoći da se u njenim očima stekne utisak zaista dobrog momka.
  3. Odvojite svoje prijatelje. Ako ste stekli puno prijatelja, ali ne i devojku, prestanite da ulažete svoje vreme i pažnju u osobu koja ne želi da bude vaša druga polovina. Zvuči grozno, ali ćete izbeći ometanje i zbunjenost u osećanjima. Pokušaj da izazove osećanja u srcu nekoga ko vas zanima kao prijatelja, a ne kao momka, biće uzalud rasejan. Bolje ostanite dobri prijatelji i više se fokusirajte na zabavljanje.
  4. Ako primetite da su devojke zainteresovane za vas, ali se iznenada ohlade i povuku, prestanite da žurite i zahtevate njihova osećanja prema sebi. Usporite i nemojte ni pokušavati da idealizujete ili stavite svaku devojku koja vam se sviđa na pijedestal. Bolje je pronaći još aktivnosti koje će vam ispuniti dan i ne doći u iskušenje da napadnete miljenika slabijeg pola osećanjima.
  5. Budite strpljivi. Život vam ne ide od ruke, a drugo poluvreme koje tražite može se ispostaviti sutra i za dve godine. U svakom slučaju, bez obzira u kojim godinama ste, veza će uvek uneti boju u vaš svet. Ne vredi napadati glavom u potrazi za devojkom, u žurbi da ispletete ozbiljnu vezu, jer kasnije to može naneti bol i jednima i drugima.

Imajte na umu da čak i ako ne možete da nađete drugu polovinu pre Božića, uvek možete da večerate sa dobrim prijateljima ili odete na zabavnu božićnu zabavu. Možda ćete tamo upoznati svoju pravu ljubav? Ako je to slučaj, morate biti spremni za razgovor sa devojkom koja vam se sviđa.

Razumljivo je da bi najuspešnije bilo slediti svoju intuiciju i iskoristiti okolnosti. S druge strane, čovek koji je unapred pripremio fraze pogodne za početak uvodnog razgovora, oseća se jačim i na osnovu njih može stvoriti jedinstveni način upoznavanja.
Pa, šta reći devojci ili ženi koju pokušavate da upoznate:
“Dobro.” (Ovo je najjednostavnija žalba koja vam se možda dopada zbog jasnoće i iskrenosti namere).
„Da li je moja kravata dobro vezana? Idem na veoma važan sastanak i moram da izgledam besprekorno. “ (Pogodno za reći u predvorju ili liftu poslovne zgrade).
„Evo knjige u kojoj ćete zaista uživati. “(Pogodan početak razgovora sa devojkom koja gleda knjige u knjižari).
„Da li biste savetovali koju knjigu biste kupili prijatelju u bolnici? ”(Ne samo da nagovarate, već i potvrđujete da ste prijatelj od poverenja).
„Nedostaje vam Vilnius?“ (Klaipeda ili drugi grad) Video sam vašu fotografiju u časopisu. (Da li ćete naći devojku koja ne voli takvu „grešku“).
„Možete li mi reći gde je najbliža pošta?“ (Dobro znate da je pošta udaljena dva bloka, sa one strane na koju devojka ide. Vrlo je verovatno da će se ponuditi da idu zajedno. Ako pitate šta idete tamo, usudite se reći da ste samo želeli da je upoznate).
„Da li ti se sviđaju ove majice? Moram da kupim poklon svojoj sestri. “ (O hirovima mlađe braće i sestara moći ćete da razgovarate u nastavku).

  • Jesi li ti Francuskinja? (Na njeno pitanje: „Zašto tako mislite?“ Odgovorićete: „Zato što izgledate vrlo seksi i tajanstveno“).
    “Jeste li Šveđanka?” (Na njeno pitanje: „Zašto tako mislite?“ Odgovorićete: „Zbog vaše prelepe plave kose“).
    “Da li ste Italijanka?” (Na njeno pitanje: „Zašto tako mislite?“ Odgovorićete: „Jer vaše tamne, očaravajuće oči“)
    „Koje je rase vaš pas? Veoma je lep. “ (Pravilan početak razgovora sa devojčicom koja vodi psa).
    „Zanimljiva knjiga. Da li već čitate poglavlje koje otkriva ubicu? “ (Moć je reći devojci pored sebe da sedite u autobusu. Naravno, trebalo bi da pogledate šta devojka čita. Možda udžbenik filozofije?).
  • „Šta mislite o ovoj predstavi? (Moguće je ubediti ženu da stoji sama u holu pozorišta tokom pauze).
  • „Igrali ste Kristinu …“ (Možete i nagovoriti usamljenog posetioca pozorišta. Gotovo svaka žena bi volela da je zbune sa glumicom. Pre toga pogledajte repertoar pozorišta i spisak glumaca).
  • „Možete li mi dati kečap?“ (Zgodna fraza prilikom započinjanja razgovora sa devojkom koja sedi za stolom pored picerije).
  • „Možda znate šta ovde da rezervišete?“ (Ovo je takođe dobra fraza u kafiću ili piceriji).
  • „Reci mi, nismo li se sreli u Veneciji? (Ovo je bolja opcija za dosadno pitanje: „Gde sam te video).
  • „Nakon što ste ceo dan proveli sa knjigama, treba da se odmorite. (Možda je to način kako uveriti devojku u biblioteci.)
  • „Zašto uvek stojim u redu, koji se najsporije kreće“. (Možete reći stojeći u bilo kom redu).
  • „Možda biste me mogli slikati u …“ (Onda hvala. Tada možete zatražiti dozvolu da je slikate, jer će slika biti prirodnija i živopisnija.
  • „Da li biste pomogli da proslavim moj rođendan i popijem sa sobom čašu šampanjca?“ (Možete pitati ženu koja je sama otišla u bar ili kafić. Uostalom, ona definitivno neće tražiti dokument koji potvrđuje vaš datum rođenja).
  • „Možda bih mogao da vidim današnji kurs?“ (Zahtev za potvrdu vaše solidnosti. Zahtev mora biti od žene koja koristi novine).
  • „Teško je razumeti šta je umetnik mislio pod ovom slikom. (To se može reći za većinu savremenih umetničkih dela).
  • „Koliko teletine moram da kupim za tri osobe? Mojim roditeljima i meni “. (Čak i u oskudnoj mesari možete pokušati da napravite romantično poznanstvo).
  • „Vrlo blizu ćete kupiti iste jeftinije.“ (Pravi način za započinjanje razgovora na uličnom sajmu. Tada možete pokazati gde ste videli „isto“. Budući da mnogi ulični sajmovi prodaju slične suvenire, verovatno ćete pronaći nešto slično).
  • „Možda ćete se pobrinuti za moju odeću dok plivam. (Povoljan način za razgovor na plaži).
  • „Ponašaju se baš kao i ljudi. (To se može reći u zoološkom vrtu u Kaunasu blizu kaveza, gde su dve zveri blizu jedna drugoj).
  • Da li si moja kontakt Nataša?“ (Ako nosite crne naočare koje to govore, sigurno ćete se podsmevati devojci).
  • „Kad sam te video, zahvalio sam se sudbini na tome što sam samac.
  • „Pišem članak o upoznavanju devojaka. Želeo bih da vas pitam koji vam je način zabave najprivlačniji. “ (I ostaje da sledimo uputstva devojke).Ili bi možda bilo najbolje samo reći: „Nisam smislio nijedan razlog da se upoznam. Pokušajmo bez toga “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *